Επισκευτείτε το thrylos-fans.net

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

Στακ vs Pini

Θυμάστε τον Ράιαν Στάκ ; Αυτός που το 2005 έκανε σουπερ εμφανίσης με τον Άρη και τον Μάϊο του '06 αποφάσισε ο Καζλά να τον φέρει στο λιμάνι ; Αν ναι, τότε σίγουρα θα θυμάστε οτι ειχε μια αποτυχημένη χρονιά στον Ολυμπιακό πέρυσι. Με ελάχιστο χρόνο συμμετοχής αλλά και έναν σοβαρό τραυματισμό. Ο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού, μίλησε σε μια ρώσικη εφημερίδα για την εμπειρία του στον Ολυμπιακό. Ακούστε τι καλά λόγια είπε για τον Γκέρσον :

"Τρεις ημέρες αφού υπέγραψα το συμβόλαιό μου, ο Ολυμπιακός άλλαξε προπονητή. Εμένα, με έφερε στον Ολυμπιακό ο Γιόνας Καζλάουσκας και ο Πίνι Γκέρσον που ήταν ο νέος προπονητής, μου είπε ότι δεν με υπολόγιζε. Οπότε, φέτος το καλοκαίρι έφυγα με μεγάλη χαρά από τον Ολυμπιακό". "Ήθελα πάρα πολύ να αποδείξω στον Πίνι Γκέρσον, ότι κακώς δεν με υπολόγιζε και πως άξιζα να μείνω στην ομάδα. Νομίζω, ότι το πετύχα".

Αν δεν κάνω λάθος, στον 4ο τελικό με τον παο, ο Στακ είχε ξεκινήσει εντυπωσιακά και είχε πετύχει τους 4 ή τους 6 πρώτους πόντους της ομάδας μας. Ο Πίνι, για δικούς του λόγους, και ενώ ο "μαυρόγατος" (δεν ειχε κερδίσει ποτε τον παο) Στάκ έδειχνε ικανός να κάνει ζημιές στον αντίπαλο, αποφάσισε να τον κάνει αλλαγή. Από εκείνη τη στιγμή και μέχρι το τέλος του αγώνα, δεν ξαναμπήκε στο γήπεδο...