Επισκευτείτε το thrylos-fans.net

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2007

Τσάμπα ήττα

Παρα την απουσία του Ματσέ, ο Ολυμπιακός πάλεψε μέχρι το 37' που τραυματίστηκε ο Γκρηρ και ενώ η διαφορά ήταν μόλις στους 6 πόντους και η μπάλα ήταν στα χέρια μας. Ο δαιμονισμένος χθες Αμερικάνος, έχοντας δίπλα του σαν άσσο το πολυ καλό Τεόντοσιτς, έδειξε οτι σαν σουτινγκ γκάρντ μπορει να κανει πολλα περισσοτερα απ' οτι σαν άσσος. Μετα τον τραυματισμό του Γκρηρ, ήρθε και ένα πολύ τυχερό τρίποντο του Σισκάουσκας που η μπάλα βγήκε και μπήκε στο καλάθι για να αποτελειώσει την ομάδα μας.

Σε γενικες γραμμες παιξαμε καλα. Απ' οτι φαίνεται, η σφαλιάρα απο την Ολίμπια Λιουμπλιάνας λειτουργήσε θετικά, μιας και στο παιχνιδι με το βαζελο, και με τη Μπολόνια αλλα και χθες είδαμε την ομάδα να αποδίδει και να παιζει κατα διαστήματα όμορφο μπάσκετ. Μακαρι να συνεχιστουν τετοιες εμφανίσεις και τα αποτελέσματα θα έρθουν σιγα σιγα.

Μπορει ο Γκρηρ να έβαλε 27 ποντους, για εμενα ομως ο MVP ήταν ο Τεοντοσιτς. Ενα 20χρονο παληκαρι, που μεχρι στιγμής δεν ειχε παιξει πανω απο 5 λεπτά συνολικά σε ολα τα παιχνιδια, πήρε χθες 34 λεπτά συμμετοχής, μοιρασε σωστά το παιχνιδι, βοήθησε τον Γκρηρ να φτασει στους 27 ποντους, ηρέμησε το παιχνίδι μας όταν έπρεπε, το έσπρωξε οταν έβρισκε κατάλληλες ευκαιρίες, και γενικότερα ήταν η αποκάλυψη του παιχνιδιου.

Τα υπόλοιπα στο φορουμ

υγ. Συγγνώμη που άργησα να γραψω άρθρο, αλλά το παιχνιδι το είδα σημερα το πρωι μαγνητοσκοπημένο, ενώ και η δουλειά στο γραφείο έτρεχε.