Επισκευτείτε το thrylos-fans.net

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2007

Ολυμπιακός - Tau Ceramica Pre Game Report

Με οδηγό τον περσινό θρίαμβο με 97-78 επι των Ισπανών, πάλι στην πρεμιέρα της Euroleage, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ταού την Πέμπτη το βράδυ στο κατάμεστο - όπως αναμένεται - ΣΕΦ.

Οι δύο ομάδες δεν έχουν καμία σχέση με πέρυσι. Ο Ολυμπιακός κράτησε μονο τους Μπουρούση - Βασιλόπουλο - Παπαμακάριο, ενώ και οι Ισπανοι προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ τους, με σημαντικότερη αυτή του Σκόλα, ο οποίος πλέον αγωνίζεται στο NBA, ενώ και η προσθήκη του Γιασαίτις δυναμώνει ιδιαίτερα την ρακέτα της Ταου. Τέλος, οι Ισπανοί φάνηκαν εξυπνότεροι απο εμάς, και αντικατέστησαν τον ακατάλληλο προπονητή που ειχαν (Μαλκοβιτς), με τον κροάτη Σπάχια..

Πέρυσι ήταν ο Άκερ ο μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα με 25 πόντους και 13 ριμπάουντς, φέτος άραγε ποιος θα ειναι? ο Ματσιγιάουσκας ή ο Γούντς ? Ή μήπως πάλι ο Μπουρούσης που έκανε πάρτυ προχθές με τον παοκ ? Όποιος κι αν ειναι, το μόνο που θέλουμε και ελπίζουμε ειναι να πάρουμε το ίδιο αποτέλεσμα με πέρυσι. Νίκη και μόνο νίκη. Ειτε με έναν πόντο, είτε με 19...

Σχόλια για τον αγώνα, μπορείτε να κάνετε εδώ