Επισκευτείτε το thrylos-fans.net

Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007

Κατοστάρα

Εύκολη νίκη για τον Ολυμπιακό χθες με 104-76 απέναντι σε εναν πολύ αδύναμο αντίπαλο. Παρ' ολα αυτα, οι παιχτες του Ολυμπιακου έδειξαν από την προθέρμανση οτι ειχαν κέφια. Αντί να κάνουν απλα λέϊ άπ και σουτάκια πριν τον αγώνα, έκαναν διαγωνισμό άλλεϋ ούπ, ενώ τα γελάκια μεταξύ Μπλάκνει, Γουντς και Ελληνιάδη (!!) περίσσυεαν ! Δεν μας χάλασε καθόλου μπορώ να πω αυτή η εικόνα. Αντίθετα, μας προετοίμασε για αυτό που όλοι είδαμε.

Η ομάδα βελτιώθηκε σε επίθεση και σε άμυνα. Στην επίθεση, επιτέλους ειδαμε καποια συστήματα να βγαίνουν, ενώ εμφανίστηκαν και τα πρώτα αμυντικά συστήματα. Εδώ, πρέπει να πω, πως ο Τζάκσον ήταν ο προπονητής της ομάδας μεσα στο παρκέ. Αυτός ήταν που έδεινε οδηγίες στους συμπαίχτες του, ενώ σε κάποιες στιγμές τον είδαμε να μιλάει και ...δίνει οδηγίες στον Πίνι την ώρα του αγώνα, χωρις να χάνει την προσοχή του από αυτόν, ενώ φυσικά ηταν ο πρώτος που εμψύχωνε τους συμπαίχτες του.

Ο Πίνι, φυσικά και συνέχισε να κάνει λαθη. Έβγαλε τον αγώνα με 7 παιχτες ουσιαστικά. Εναν αγώνα που το +28 μαρτυράει οτι ο Τσακαλίδης, ο Παπαμακάριος και ο Τεόντοσιτς θα μπορούσαν να είχαν δώσει ανάσες στον Τζάκσον (34 λεπτά), Γκρηρ (30 λεπτά), Ματσιγιάουσκας (32 λεπτά) αντίστοιχα.

Τα υπόλοιπα στο forum