Επισκευτείτε το thrylos-fans.net

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2007

Δεν αισθάνομαι καλά...

Δηλώσεις Γκέρσον στην καθιερωμένη πλεον συνέντευξη τύπου ολων των προπονητων της Α1, πριν την επίσημη έναρξη των αγώνων. Να θυμήσουμε οτι το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, θα γίνει την Κυριακή 21/10 και ώρα 21:30. Δυστυχώς θα είμαστε χωρις κοσμό, όμως ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ θα δείξει σε απ' ευθείας μετάδοση το παιχνιδι, όπως και όλα τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας για την Α1. Ακολουθεί μέρος της συνέντευξης του Πινι. Ολόκληρη τη συνέντευξη μπορείτε να τη βρείτε στο forum

«Όλες οι ομάδες έχουν ενισχυθεί φέτος. Θα είμαστε καλύτεροι φέτος. Μακάρι να καθόμουν στην καρέκλα του κύριου Ομπράντοβιτς, γιατί αυτό θα σήμαινε πως θα ήμουν πρωταθλητής. Ελπίζω να τα καταφέρω του χρόνου».

ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

«Φέραμε τον Τζάκσον και αποφασίσαμε να αλλάξουμε τον Ζίζιτς και τον Ρόμπερτς γιατί ήταν παίκτες που δεν μπορούσαν να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Κάνουμε όλοι μαζί τις επιλογές, διοίκηση, τεχνικό επιτελείο κι εγώ, είτε για να φέρουμε είτε για να διώξουμε παίκτες».

Ειστε ολοι συνυπευθυνοι για το μπαχαλο των μεταγραφών που δημιουργησατε. Σας τα εχουμε ψαλει εδω και μηνες απο αυτο το φορουμ

«Αν η υγεία του Σοφοκλή (Σχορτσιανίτη) δεν φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο δεν πρόκειται να παίξει. Το σημαντικότερο και για τον ‘Σόφο’ και για οποιοδήποτε αθλητή είναι η υγεία του. Και πέρυσι είχα πει ότι διαθέτει το ταλέντο να γίνει ο καλύτερος σέντερ στην Ευρώπη, αλλά η υγεία είναι πάνω από όλα».

Η πρώτη δήλωση του Πινι που με βρισκει απολυτα συμφωνο. Μπράβο Πινι, πάντα τέτοια

«Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος με βοηθά πάρα πολύ, κυρίως τα βράδια. Το πρωί είναι ένας άνθρωπος που δουλεύει για να βγάζει λεφτά και το βράδυ ασχολείται μαζί μου και με την ομάδα».

Αυτος ο ανθρωπος σε εχει εμπιστευτει τυφλα. Φροντισε να μην τον απογοητευσεις για δευτερη φορα...

«Ο Γουντς είναι ένας παίκτης που μπορεί σε κάθε ματς να πετυχαίνει 40-50 πόντους. Ο μοναδικός άνθρωπος που μπορεί να τον σταματήσει είναι ο ίδιος του ο εαυτός. Φέτος έχω στην ομάδα παίκτες που μπορούν σε κάθε ματς να βάζουν 20 πόντους. Γκριρ, Γουντς και Μασιγιάουσκας είναι τα μεγάλα επιθετικά μας όπλα και αν ένας-δύο από αυτούς αποδίδουν εξίσου καλά και στην άμυνα, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Παίκτης-κλειδί για μας είναι ο Βασιλόπουλος, γιατί είναι ο καλύτερος αμυντικός».

Μ'αρεσει και αυτή η δήλωσή σου... παω σε κανα γιατρό να κοιταχτώ, δεν αισθάνομαι καλα...