Επισκευτείτε το thrylos-fans.net

Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2007

Μην εκτίθεσαι

Μετα την φιλικη νικη στην Λευκωσία με 100-80 επί της Λουκοιλ, ο Πινι Γκερσον έκανε δηλώσεις. Ειπε οτι η ομαδα δεν ειναι ετοιμη ακομα, και οτι οταν αρχισει η σεζον θα ειναι στο 60-65% Αναλυτικα :

"Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές που μας φιλοξενούν στη Λευκωσία σ’ ένα σπουδαίου τουρνουά. Η φιλοξενία είναι άριστη. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με κακά μαρκαρίσματα και προηγήθηκαν με διαφορά 15 πόντων γιατί σούταραν ελεύθερα. Σ’ εκείνο το σημείο όμως προσπαθήσαμε να έχουμε καλύτερα μαρκαρίσματα και το καταφέραμε εν μέρει. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τα ποσοστά που είχε η Λουκόιλ. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως αναγκάσαμε τους αντιπάλους σε λάθη κι αυτός ήταν ο λόγος που κερδίσαμε.

Σε επίπεδο ετοιμότητας είμαστε στο 40%. Ο Τζάκσον θα έρθει την άλλη εβδομάδα κι όταν έρθει θα πρέπει να τον εντάξουμε στην ομάδα όσο γίνεται πιο γρήγορα γιατί είμαστε τρεις εβδομάδες πριν ξεκινήσει το ελληνικό πρωτάθλημα και η Ευρωλίγκα. Η προετοιμασία δεν πάει όπως θέλαμε γιατί έχουμε τέσσερις τραυματισμούς κι αυτό είναι ατυχία, αλλά είναι μέσα στο παιχνίδι. Στο ξεκίνημα της χρονιάς πιστεύω ότι θα έχουμε φτάσει στο 60-65%".


Εχω την αίσθηση οτι απο τώρα ψάχνει για δικαιολογίες... Εχουμε τραυματισμους, θα ειμαστε στο 60-65% ετοιμοι? Δεν μ'αρεσουν. Αλλα κανω υπομονη μεχρι να δω την ομάδα με τα μάτια μου. Το μονο θετικο ειναι πως, συμφωνα με τις δηλωσεις του, οταν ειδε τα σκουρα, έπαιξε άμυνα και γυρισε το παιχνιδι. Κατα τα άλλα, κατάφερε καποια Λουκοιλ (ένωση βενζινάδικων ; :lol: ) να προηγηθει με 15 ποντους και στο τέλος να μας βαλει 80 πονοτυς. Υπομονή, 13 και σήμερα έμειναν.