Επισκευτείτε το thrylos-fans.net

Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007

Μπάζει αφεντικό !

Χωνί! Μπορεί επιθετικά να τα πηγαίνουμε καλά (λεμε τωρα), αλλά στην άμυνα δεν έχει γίνει καθόλου δουλεια. Η ομάδα δέχτηκε 95 πόντους από τη Μακάμπι, 90 από τον Πανελλήνιο και 80 πόντους από κάποια Λουκόιλ. Και ο Πίνι δηλώνει ευχαριστημένος επειδή ο Πανελλήνιος ειχε άσχημα στατιστικά στα δίποντα. Φανταστείτε δηλαδή να έβαζαν 4-5 εντος πεδιάς σουτ, τι θα γινόταν... Μαζί με τα 13 τρίποντα, 6 εκ των οποιων του πρώην παιχτη μας, Βαγγέλη Σκλάβου θα γινόμασταν ρόμπα. Διαβάστε :

«Ήταν ένα καλό παιχνίδι για να παρακολουθείς. Δυο ομάδες με αρκετούς τραυματισμούς, αλλά καλό για τους αναπληρωματικούς, για να δούμε και οι δυο ομάδες πως αντιδρούν οι παίκτες του πάγκου σε τέτοιες καταστάσεις. Είμαι ευχαριστημένος από το κακό ποσοστό του Πανελληνίου στα σουτ εντός παιδιάς, κάτι που δεν κάναμε με τη Μακάμπι. Ως τώρα δεν έχουμε δουλέψει αρκετά απέναντι στη ζώνη και στην άμυνα και σ’ αυτές τις δυο κατηγορίες είχαμε πρόβλημα σήμερα. Κάναμε αρκετά λάθη. Όταν έρθουν όλοι οι παίκτες, ξεκινάμε δουλειά για να βελτιώσουμε την άμυνα μας. Ήταν πολύ ωραίο να έρθουμε εδώ και εκ μέρους της ομάδας θέλω να ευχαριστήσω τη διοργάνωση και τους χορηγούς για τη φιλοξενία και εύχομαι να έρθουμε και πάλι εδώ».

Ρε παιδια, συγγνώμη αλλα θα μας τρελλάνει. Έχουμε 9 Οκτωβρίου.Σε 11 μέρες, παίζουμε ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΟΚ. Δυσκολο οχι λογω δυναμικότητας του αντιπάλου, αλλά επειδη το ΣΕΦ θα είναι άδειο. Σε 15 μέρες ακριβώς, παίζουμε με την Ταου για την Ευρωλίγκα. Αυτό κι αν ειναι δύσκολο παιχνιδι. Και ο Πινι, περιμενει να αποθεραπευτούν όλοι οι παίχτες για να ξεκινήσει να δουλεύει στην άμυνα? Επίσης, κατάλαβα καλά οτι οταν ο αντίπαλος παιζει άμυνα ζώνης, τοτε εχουμε πρόβλημα και επιθετικά (που ειναι η δύναμή μας υπιτίθεται) Έλεος! Τουλάχιστον ρε Πίνι, μην τα λες δημόσια αυτά. Προκαλείς! Κράτα τα για τον εαυτό σου και για τις προπονήσεις. Μην τα λες στον κόσμο. Άσε μας να πιστεύουμε οτι κανεις δουλειά στην ομάδα. Για καλό σου θα είναι.