Επισκευτείτε το thrylos-fans.net

Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007

Προετοιμασία by karteo

Αντιγράφω ένα καταπληκτικό ποστ που έγραψε ο φίλος Θοδωρής (karteo) στο forum. Μιλάει με στοιχεία που έχει δώσει στην δημοσιότητα η ίδια η ΚΑΕ και απ' αυτα μπορει ευκολα να καταλάβει κάποιος οτι αυτο που κάνει η ομάδα, μονο προετοιμασία δεν μπορει να ειναι.

Για το βάζελο : Ξεκινησε προετοιμασια στις 27 Αυγουστου με διπλη προπονηση απο την πρωτη μερα (απο το δελτιο τυπου του βαζελου) και εδωσε το πρωτο του φιλικο με το Π.Φαληρο στις 14 Σεπτεμβριου. Μετα απο 17-18 μερες.

Συγκεντρωθηκαμε στις 28 Αυγουστου και για 2 μερες περασαν εργομετρικα οι παικτες μας (το γραφει το δελτιο Τυπου). Προπονησεις μηδεν. Στις 30 Αυγουστου το πρωι φυγαμε για Καρπενησι οδικως, φτασαμε εκει το μεσημερι, εγινε μια απογευματινη προπονηση, και στις 4 του Σεπτεμβριου δωσαμε το πρωτο φιλικο με ΑΕΚ παρακαλω και οχι Π.Φαληρο, μετα απο ΜΟΛΙΣ 3.5 μερες προπονησεων, και στις 5 Σεπτεμβριου το πρωι αναχωρησαμε για να γυρισουμε στην Αθηνα. Δεν ξερω απλα αν ηρθαμε με δικο μας πουλμαν η' με κανα εκδρομικο του ΕΟΤ. Στο πρωτο φιλικο τραυματιστηκε ο Ρομπερτς στον μηνισκο (συνηθες απο καταπονηση) και αρχισαν οι ενοχλησεις του Σειμπουτις ο οποιος στις 9/Σεπτ. πεταξε για Γαλλια μετα απο αρκετες μερες ενοχλησεων για να δουν τι ακριβως προβλημα εχει. Η συνεχεια γνωστη για τον Σεμπα. Τα παραπανω ειναι ΟΛΑ μα ΟΛΑ παρμενα μεσα απο τα δελτια Τυπου των ομαδων και οχι απο το στομαχι μου. Αν σας φαινονται ολα οκ, εγω παω πασο.