Επισκευτείτε το thrylos-fans.net

Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007

Στις λεπτομέριες

Ηταν πραγματικό ντέρμπυ. Μπορεί οι ομάδες να ήταν ανέτοιμες, όμως μας κράτησαν σε αγωνία μέχρι και 8" πρίν το τέλος, όπου και ξεκαθαρίστηκε ποιος θα κέρδιζε αυτό το παιχνίδι. Η αποκάλυψη για εμένα, ήταν για άλλη μια φορά ο Πίνι Γκέρσον. Έκανε ενα πολύ σοβαρό κοουτσάρισμα, έκανε σωστες αλλαγές σε σωστό χρόνο, παρουσιάσε μια ομάδα που μπορούσαν να βρεθουν οι παιχτες μεταξύ τους, και γενικότερα το αποτέλεσμα, ή μάλλον, η εικόνα του Ολυμπιακού που είδα χθες με ικανοποίησε.

Και η ερώτησή μου ειναι μια και απλή, όπως την διατύπωσα και στο φορουμ. Γιατι ρε γαμώτο απο τη στιγμή που οταν έχει αντίπαλο τον Ομπράντοβιτς, δίνει τον καλύτερό του εαυτό και παρουσιάζει μια σοβαρή ομάδα, δεν το κάνει και στα υπόλοιπα παιχνιδια της χρονιας? Πέρυσι, χάσαμε 4 παιχνιδια στην κανονικη περίοδο, λόγω της υπεροψίας του Πινι. Φέτος, χάσαμε από την Λιουμπλιάνα για τον ίδιο ακριβώς λόγω. Γιατί ρε Πινι εισαι τόσο αλαζονας, τόσο υπερόπτης, τόσο εγωιστής? Δυστυχώς, μονο και μονο για αυτούς τους λόγους, σε θεωρώ ακατάλληλο για οποιαδήποτε ομάδα.

Στη συνένευξη τύπου, ο Πίνι είπε :

"Ήταν μία μεγάλη μάχη μεταξύ δύο καλών ομάδων. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος και είχαν κάποια σερί στα οποία απαντήσαμε. Το σκορ σε τέτοια ματς μπορεί να αλλάξει με δύο σφυρίγματα, αλλά αυτά γίνονται. Δεν μπορούμε να παραπονεθούμε για 2-3 λάθη. Όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού. Για να πάρουμε το πλεονέκτημα έδρας, πρέπει να νικήσουμε στο ΣΕΦ και να μην κάνουμε λάθη στο μεταξύ. Το σκορ είναι καλό και για τις δύο ομάδες και βλέποντάς το θα πρέπει και οι δύο ομάδες να σκεφτούν πως θα είναι στο επόμενο ματς, σε τρεις μήνες από τώρα".

Αναφέρθηκε και στο βίντεο που έπαιξαν στ α "ματριξ" ( δεν κολλάει να γράψω στα LCD ;) ) του ΟΑΚΑ

"Είμαι εδώ γιατί σέβομαι τον Ομπράντοβιτς και σας. Αυτή είναι πολύ μεγάλη ομάδα για να κάνει τέτοια πράγματα. Μία ομάδα δεν μπορεί να είναι μεγάλη αν δεν σέβεται τους αντιπάλους της και αυτά που είδα στην αρχή, ήταν... bull sit!".

Θα χρησιμοποίησω μια ατάκα του πανμέγιστου Βασίλη Λεβέντη, τις χρυσές εκείνες εποχές που είχε δική του εκπομπή και δικό του κανάλι, για να σχολιάσω αυτο το βιντεο που λενε οτι προβλήθηκε στο ΟΑΚΑ.

"ΕΥΧΟΜΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΟΪΑ, ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΣΟΪΑ". Αντικαταστείστε τα ονοματα των πολιτικών, με αυτά των ιδιοκτητών του βάζελου, και έχεται αυτομάτως το δικό μου σχόλιο.