Επισκευτείτε το thrylos-fans.net

Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2007

Ούτε ιχνος τσίπας

Για το παιχνιδι δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος να σχολιασω κατι. Ολοι ειδαμε τα χάλια. Όλοι προβληματιστήκαμε. Θα σταθώ μονο στις δηλώσεις του Γκερσον, που πραγματικά με έβγαλαν από τα ρούχα μου

Αυτοί μας έκαναν να φανούμε τόσο κακοί. Μας ανάγκασαν να κάνουμε 21 λάθη, τα οποία είναι πάρα πολλά για ματς Ευρωλίγκας, χάσαμε 12 επιθετικά ριμπάουντ και οι Σλοβένοι είχαν 70% ποσοστό ευστοχίας. Η Ολίμπια πήρε δίκαια τη νίκη. Μετά το πρώτο δεκάλεπτο όλα πήγαν στραβά. Αλλά ακόμη και στο καλό μας δεκάλεπτο, αντί να είμαστε μπροστά με 14 πόντους, ήμασταν με 7 πόντους. Τώρα, παίζουμε με τον Παναθηναϊκό που είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι και δεν θα έχουμε τον Τζάκσον. Δεν μπορώ να πω τι θα γίνει. Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει την επόμενη μέρα...".

Ρε απίθανε άνθρωπε, εσυ δεν είχες την παραμικρή ευθύνη για την χθεσινή ντροπιαστική εμφάνιση? Καμία ευθύνη? Ουτε μια συγγνώμη? Δεν ντρέπεσαι καθόλου ρε? Γιατι ρε μου θυμίζεις τόσο έντονα τον άλλο ακατάλληλο εκ Νορβηγίας? Ε? Είχα σκεφτεί πως ειναι καλύτερα για όλους μας, να ολοκληρώσεις το έργο σου στον Ολυμπιακό, όποιο κι αν ειναι αυτό, και να φύγεις το καλοκαίρι ειτε εχεις παρει το triple crown, ειτε δεν εχεις παρει μυρωδια από κουπα... Μήπως να φύγεις από τώρα σιγα σιγα μπας και γλιτώσουμε τα χειρότερα?

Τα υπόλοιπα στο forum...