Επισκευτείτε το thrylos-fans.net

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007

Πάρτυ

Αυτός ήταν Ολυμπιακός. Αυτή την ομάδα θέλω να βλέπω συνέχεια. Για πρώτη φορά, μετά από δύο χρόνια στον πάγκο, ο Πινι αποφάσισε να δώσει ιδιαίτερο βάρος στην άμυνα, χωρις παράλληλα να κανει "εκπτώσεις" στην επίθεση, και τα κατάφερε εκατό τοις εκατό. Ακόμα κι όταν η διαφορά έφτασε στους 48 πόντους, η διάθεση όλων για να παίξουν άμυνα ήταν απίστευτη. Δεν έχω, παρα να δώσω συγχαρητίρια σε όλους.

Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνω σε έναν τύπο που όταν τον δεις δεν σου γεμίζει το μάτι. Ο Κοβάλσκι, σε κάθε παιχνιδι, κάθετε σε μια καρέκλα, και είτε παίζει με το κινητό του, είτε κάνει χαβαλέ με τους παιχτες που ειναι εκτός αποστολής. Χθες, για πρώτη φορά, φώναζε, έδεινε εντολές, συμμετείχε στην ένταση του αγώνα!! Έχω την αίσθηση, οτι μετά το παρ'ολίγον φιάσκο της Λάρισας, να έπεσε "χοντρό χέρι" από τα άνωθεν στρώματα της ομάδας, και να αποφάσισαν άπαντες να βάλουν το κεφάλι κατω και να δουλέψουν.

Θα ήθελα να αναφερθώ στον άνθρωπο που "διευθύνει" την ομάδα μέσα στο παρκε. Το ειχα ξαναπεί μετά το παιχνιδι με την Βίρτους. Ο Μάρκ Τζάκσον είναι ο άνθρωπος που δίνει εντολές, φωνάζει, λέει στον "ασσο" πως να οργανώσει και πιο συστημα να ακολουθήσουν. Χθες, που το γήπεδο - δυστυχως - ήταν μισοάδειο, ακούγαμε σχεδόν τα πάντα που λέγανε οι παίχτες την ώρα του αγώνα. Κάποια στιγμή, στο πρώτο δεκάλεπτο και ενώ υπάρχει μια μικρή μικρή διακοπή, ο Πινι έδεινε οδηγίες στον Μπλάκνει, και ο Τζάκσον διαφώνησε με αυτά που έλεγε ο Πίνι, τον πλησίασε και του κάτι άλλο στο οποίο - ευτυχώς - ο εβραίος συμφώνησε. ;)

Τέλος, θα πω δυο λόγια για τον αγαπημένο μου Γκέρσον. Στα 1.5 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου, έβαλε τον Παπαμακάριο να παίξει... το σχετικό κράξιμο έπεσε απο εμενα και 2-3 άλλους... Στα 4.5 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του δεύτερο δεκαλέπτου, τον ξαναέβαλε... ξανά κράξιμο στον εβραίο... Στα 1.26 πριν το φινάλε του τρίτου δεκαλέπτου, ξανα το ίδιο σκηνικό. Αλλαγή ο αρχηγός για την άμυνα. Ξανά κράξιμο.. Ευτυχώς στο τέταρτο δεκάλεπτο, τον ξέχασε μέσα στο γήπεδο, και ο αρχηγός πήρε τον χρόνο συμμετοχής που του αναλογούσε σε ένα τοσο ευκολο - όπως εξελίχθηκε - παιχνιδι. Αυτές οι κινήσεις του εβραίου, ήταν το μοναδικό μελανό στοιχείο του χθεσινού αγώνα.