Επισκευτείτε το thrylos-fans.net

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007

Ο μαγνήτης

Το μοναδικό "ατού" που είχε απομείνει στον Πίνι, ήταν οτι το όνομά του λειτουργούσε ώς μαγνήτης για τα μεγάλα μπασκετικά ονόματα. Κι αυτό το ατού λοιπόν χάθηκε.

Στην αρχή της σεζόν, η διοίκηση έδινε πολλά λεφτά για να φέρει τον Νίκο Ζήση, ο οποίος τελικά προτίμησε να πάει να κάνει παρέα στον Παπαλουκά, ακόμη και με λιγότερα χρήματα. Κι αν ο Νίκος Ζήσης πιστεύετε οτι δεν έκανε για τον Ολυμπιακό ή οτι δεν ειναι μεγάλο όνομα, τοτε θα σας πω ένα άλλο όνομα. Τρεις (3, three, trois, drei, tre) μήνες κράτησε το σίριαλ Γιασικεβίτσιους. Τα λεφτά απίστευτα, ο κοσμος ξεκίνησε να αποθεώνει τον Λιθουανό με το που πάτησε το πόδι του στο ΕλΒενιζέλ. Τελικά, ο πρώην παιχτης του Πινι στην Μακάμπι, προτίμησε να μην ξανασυνεργαστεί με τον Ισραηλινό "κόουτς".

Δεν σας κανει ουτε ο Σαρας που αποδειχτηκε ταλιροφονιάς ; Να σας πω για τον Τσαρλι Μπελ ; Κατα το διάστημα που έκανε τις διακοπές του στην ελλάδα, όλα πληρωμένα από του Αγγελόπουλους για χάρη του Γκερσον, έλυσε το συμβόλαιό του με τους Μπάκς, και ενώ όλα έδειχναν οτι θα 'πιασει' λιμανι, τελικα αποφάσισε να παει στους Χιτς. Τι να πω. Αυτος ο Γκερσον, μαλλον απωθεί παρά ελκύει παιχτες-ονόματα.

Τέλος, θα αναφερθώ στο τελευταίο μεγάλο όνομα (μέχρι το επόμενο). Μάρκ Ουέμπερ. Για να ειμαι ειλικρινής, δεν πιστευω οτι αρνήθηκε λογω Γκερσον, ούτε οτι του ξύνιζαν τα 12 μύρια. Αλλοι ήταν οι λόγοι. Αγωνιστικοί. Απλά, το αναφέρω για να δειξω πως δεν μετράει το όνομά του πλεον, για κανέναν παιχτη, ούτε καν για τον Λεμπρόν Περπέλογλου που λέει και ένας φίλος.

υγ. Δεν αναφέρω τον Φώτση γιατι α) η Ντιναμό του έδωσε πολλά περισσότερα χρήματα και καλώς δεν ακολούθησε ο Αγγελόπουλος και β) ειναι βάζελος από την κοιλιά της μάνας του, οποτε ισως μέτρησε και αυτό που αρνήθηκε να φορέσει την ερυθρόλευκη.