Επισκευτείτε το thrylos-fans.net

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2007

Αγύριστο κεφάλι

Και με το που αποθεραπεύτηκε ο Λυν Γκρήρ, ο Πίνι άρχισε τα ίδια. 24 λεπτά στο πρωτο παιχνιδι του αμερικανου μετα απο 2 εβδομάδες, μόλις 13 λεπτά στον φορμαρισμένο Μπλάκνει και 9 στον επίσης φορμαρισμένο Τεόντοσιτς. Πάλι Ειδικά στην τρίτη περίοδο, που το παιχνίδι απο μόνο του ζητούσε εναν play maker, οσες φωνες κι αν ακούγονταν στο ΣΕΦ, ο Πίνι μας έγραφε κανονικά και έκανε το δικό του.

Παει το μοιρασμα χρονου που νομίζαμε οτι ου καλάρεσε του κυριου Πινι. Καθολου χρονο συμμετοχής στον Καφκή, καθολου στον Παπαμακάριο (απορώ πως η στατιστικη του δινει 1 λεπτό, εγώ δεν τον είδα στο γήπεδο), ενω ο Τσακαλίδης έπαιξε μονο 3 λεπτα. Ουσιαστικά δηλαδη, έβγαλε τον αγώνα με 8 παιχτες. Πως καταφερε, αυτος ο άνθρωπος να έχει 18 παιχτες λιγο πριν την έναρξη της σεζον, και τον Οκτώβριο να μην συμπληρώνει ούτε δωδεκάδα, ένας θεός το ξέρει.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα ήταν προβληματική στην άμυνα. Στην επίθεση όμως, και παρά τα πολλά άστοχα σουτ, ειχαμε 49 πόντους ! Άκρως παραγωγική η ομάδα για άλλη μια φορά. Στην επανάληψη, τα πράγματα έστρωσαν λιγάκι. Η ομάδα έπαιξε πιο σωστή άμυνα, με τον Μπουρούση να κανει "παπαδες" σε αυτον τον τομέα, ενώ στην επίθεση, ο Ματσιγιάουσκας πήρε το 32άρι του και φόρτωσε τα καλάθια των συμπατριωτών του.

Στα "μικρά" του αγώνα, ειδαμε τον Λουα Λουα μαζι με τον πιτσιρικα Παπαδοπουλο να παρακολουθουν το παιχνιδι από τα "επίσημα", ενω ο πρώτος έκανε και το τζάμπολ στον αγώνα επίδειξης με αναπηρικό αμαξίδιο που έγινε στο ημίχρονο. Ειδαμε τον κο Θανο Ασκιτή (καθόταν ακριβώς δίπλα μου) με τους γιους του να παρακολουθούν με εντελώς ξενέρωτο τρόπο τον αγώνα (η πιο βαριά κουβέντα που ειπε ηταν "ηλίθιε διαιτητή"), ενω είδαμε και καμια 30αρια πιτσιρικια απο την Λιθουανία να φωνάζουν υπέρ της ομάδας τους.

Δειτε παρακατω δυο μικρα βιντεο απο τον αγωνα





Τα υπόλοιπα, στο forum