Επισκευτείτε το thrylos-fans.net

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

Resume

Δυστυχως την περασμενη εβδομαδα αντιμετώπισα καποια προβληματα και δεν μπορεσα να δω σχεδον καθολου τους αγωνες της ομαδας και δεν βρηκα ουτε την ευκαιρια να μπω λιγο στο internet να ενημερωθω. Σημερα όμως, διάβασα πολλά ενδιαφέροντα πράγματα. Πάμε να τα δουμε σιγα σιγα...

Κατ' αρχήν, το 86-84 με τη Σιενα με κανει να πιστευω οτι η ομαδα ειναι σε καλο δρομο. Οι Ιταλοι ειχαν δειξει σε ολο το πρωτο γυρω οτι ειναι σκληρό καρύδι. Κι όμως, η ομάδα μας μπορούσε να κερδίσει. Στα θετικά ήταν οι 20+ πόντοι που έβαλε ο Γουντς. Δεν ξερω αν ειχε παλι το βαρεμενο υφος, αλλα το οτι και σε αυτο το παιχνιδι, οπως και στα επόμενα με Αιγάλεω και Πάτρα, είχε θετική συνεισφορά στην επίθεση.

Διάβασα οτι κερδίσαμε το Αιγάλεω. Οταν ειδα το σκορ πραγματικα τρελλαθηκα. 106-112 . Καθαρό ΝΒΑ σκόρ. Μονο που αυτο το παιχνιδι ειχε διαρκεια 40 και όχι 48 λεπτά όπως στο Αμέρικα. Το κακο για την τεχνική ηγεσια ειναι οτι πανω που ειχε αρχίσει να μας πείθει οτι γινεται δουλειά στην άμυνα, ήρθαν το Σίτι με το 106 και τους χαλασε τη μαγιά... Γινεται δουλεια στην άμυνα, το θεμα ειναι πως δεν ειναι σοβαρη. Δεν μπορει να τρως 106 ποντους σε ενα παιχνιδι, και 5 μερες μετα να σταματας τον αντίπαλο στους 58 ! Δεν ειναι σοβαρα πραγματα αυτα!

Μιας και ανεφερα τους 58 που φαγαμε απο την Πατρα, να πω για αυτο το παιχνιδι οτι ειδα 2-3 λεπτα μονο κα πέτυχε 2 μαγικες ασσιστ του πιτσιρικα παιχταρά Τεόντοσιτς. Απο τις 2 ασσιστ, η μια καταγράφηκε στη στατιστική, γιατι στην δεύτερη έκαναν φαουλ στον Μπουρούση και χάθηκε ενα πολυ ωραιο καλάθι. Το εχω πει και στο φορουμ, το λεω και εδω... ο Τεόντοσιτς πρεπει να πάρει πίστωση χρόνου, ισως παραπάνω απο λιγους μηνες. Αυτο το παιδι θα αφήσει ιστορία στο ευρωπαικό μπάσκετ, και φυσικά στον Ολυμπιακό.