Επισκευτείτε το thrylos-fans.net

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007

Μαγεία...

Τελευταια φορα που βρέθηκα στο "Καραϊσκάκη" για ευρωπαικό αγώνα του Θρύλου, ήταν στην νίκη με 1-0 επι της Λιβερπουλ... Από τότε, δεν ξαναπηγα... Μέχρι χθες... που ειχα την τυχη και την τιμή να βρεθώ και να συμμετάσχω σε αυτό το τρελλό πανηγύρι...

Για τον αγώνα δεν θα πω πολλα... Μας αρκούσε και το "Χ" για την πρόκριση στους "16" της Ευρώπης... Όμως, αυτή η ομάδα, αυτοί οι παίχτες, δεν βολεύονται με την ισοπαλία. Δεν συμβιβάζονται. Ειναι γεννημένοι νικητές. Το 3-0, επι της Βέρντερ, μιας από τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές ομάδες, σε συνδυασμό με την φρικτή διαιτήσια που δεν έδωσε ουτε ενα σφύριγμα υπερ της ομάδας μας, ηταν οτι καλύτερο για να κλείσει ο πρώτος κύκλος της φετινής ευρωπαικής περιπέτειας του Θρύλου.

Tην Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου, που θα ξέρουμε τον αντίπαλό μας. Οποιος κι αν ειναι, οποιο κι αν ειναι το αποτελεσμα των δυο αγώνων, οι παίχτες, παλιοί και νέοι, μας γέμισαν υπερηφάνια, μας έδωσαν απίστευτή χαρα. Χαρά που ειχαμε να γευτουμε τουλάχιστον 2 χρονια σε ευρωπαικό επίπεδο.

Ακολουθούν φωτογραφίες και video από τον αγώνα. Σε λιγο, θα ανεβάσω στο forum ολόκληρο αυτόν τον ιστορικό αγώνα για να τον κατεβάσετε.