Επισκευτείτε το thrylos-fans.net

Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2007

Τι να πει κανείς...

Ναι. Ειναι επίσημο. Ο Πίνι Γκέρσον ανέλαβε την Εθνική Βουλγαρίας. Οταν το διάβασα, δεν ήξερα αν έπρεπε να χαρώ ή να λυπηθώ. Να χαρώ γιατι αυτο πιθανότατα να σημαίνει οτι θα τον ξεφορτωθούμε αργά ή γρήγορα ή να λυπηθώ επειδή η προσοχή του θα στραφεί και στους Βουλγαρους? Εδώ καλα καλα σε εμας, τωρα, φέτος προσπαθεί να δώσει λίγη περισσότερη προσοχή, τώρα που έχει και το καινουργιο κοσκινάκι του, τι προκειται να δουν τα ματακια μας παλι?

Δεν θα αναφέρω ουτε θα σχολιάσω τις δηλώσεις του Πινι. Θα σχολιάσω ομως τις δηλώσεις του προεδρου της ομοσμονδίας καλαθοσφαίρισης της βουλγαρίας, Ιβάν Τσένοφ :

"Θέλουμε να πούμε ένα ευχαριστώ στον Ολυμπιακό και τον Σταύρο Ελληνιάδη, αφού χωρίς τη δική τους βοήθεια δεν θα μπορούσαμε να έρθουμε σε επαφή με τον Πίνι Γκέρσον. Νομίζαμε ότι απλά είναι ένα όνειρο να θέλουμε έναν τέτοιο προπονητή στον πάγκο μας".

το ρητό "δεν ήξερες, δεν ρώταγες ; " πως το λέτε εκεί στη Βουλγαρία ? Θα 'ρθει καιρός που θα κανετε κι εσεις join αυτό το blog. Θα φροντίσω να το κανω translate και στη γλώσσα σας :)