Επισκευτείτε το thrylos-fans.net

Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2008

Χωρίς ταυτότητα...

Θα προσπαθήσω με λίγα λόγια, να εξηγήσω - σύμφωνα με την κρίση μου - τους λόγους που οδήγησαν την ομάδα σε αυτό το σημείο. Πάρα πολλοί φίλοι ρωτούν στο forum πως γίνεται και μεταμορφώθηκε η ομάδα σε αυτη τη κατάσταση, ειδικά μετά την νίκη επί της ΤΣΣΚΑ. Τα πράγματα ειναι απλά. Πολύ απλά.

Μεχρι και πριν λιγο καιρο, το μόνο πράγματα που ήξερε καλά να κανει αυτη η ομάδα, ήταν να παιζει επίθεση. Επίθεση, κατα ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, στηριγμένη στο ατομικό ταλέντο των παιχτών. Τα λιγοστά συστήματα που υπήρχαν έβγαιναν με δυσκολία. Ουτε πικ'ν'ρολ σωστα βλεπαμε, καθως τα σκριν στο χάι ποστ ηταν τραγικά, ούτε σωστο πασσινγκ γκέιμ, ούτε τιποτα.

Όταν οι αντίπαλοι άρχισαν να δυσκολεύουν, ή καλύτερα, όταν οι αντίπαλοι άρχισαν να μαθαίνουν το παιχνιδι μας, ο Πινι θυμήθηκε (πείστηκε θα έλεγα εγώ από συνεργάτες) οτι υπάρχει κατι στο μπάσκετ που λέγεται άμυνα. Έτσι λοιπον, αποφάσισε να ρίξει πολυ βαρος εκει. Θα έλεγα, οτι έριξε ΟΛΟ το βαρος στην άμυνα. Την άμυνα που ποτέ δεν ήταν στα φόρτε του Ισραηλινού.

Τι αποτέλεσμα ειχε αυτό μετά από λιγο καιρο? Μια ομάδα που ήταν άκρως επιθετική και με τον έναν ή τον άλλον τροπο έπαιρνε τα αποτελέσματα (λεμε τώρα), να χάσει την δεινότητά της στο σκοράρισμα και να παίζει ταυτόχρονα κάκιστης ποιότητας άμυνα. Μια άμυνα που διδάχτηκαν οι παιχτες από έναν άνθρωπο που ποτέ δεν έδωσε βάση στον αμυντικό τομέα στην καριέρα του.

Τωρα, το ερώτημα που γεννάται είναι το τι θα γίνει την επόμενη μέρα μετα τους καφέδες, τα νερά και τις προκλητικές δηλώσεις του. Αυτό το ερώτημα θα απαντηθεί σε άλλο άρθρο πολύ πολύ σύντομα. Stay tuned.