Επισκευτείτε το thrylos-fans.net

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007

Το βιολί του...

Ο Πινχας έδωσε συνέντευξη σε Ισραηλινό ραδιόφωνο, και για πολλοστή φορά φρόντισε να αναφερθεί εκτενώς σε αντιπαλους σε ελλάδα και ευρώπη, κάνοντας μια μικρή αναφορά στα της ομάδας που εργάζεται.

Για το παιχνιδι της Κυριακης (η συνέντευξη δόθηκε πριν το ματς στη Λιουμπλιάνα) "Πέρυσι κερδίσαμε τον Παναθηναϊκό στο γήπεδό του και θα το ξανακάνουμε. Έχει αβαντάζ επειδή οι περισσότεροι παίκτες είναι μαζί από πέρσι και αυτή η εμπειρία είναι πολύ σημαντική"

Συμφωνούμε. Εχει κι άλλα αβανταζ ο βαζελος, αλλα ας μην το κανουμε θεμα. Το μοναδικό κομμάτι της συνέντευξης που ασχολείται με τον Ολυμπιακό.

Για τον «Σα(ύ)ρας "Μιλήσαμε πριν τρεις μήνες και συζητήσαμε για τον Ολυμπιακό. Από τότε δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Στο τελευταίο παιχνίδι του Παναθηναϊκού (με τη Ρόμα) ήταν πολύ καλός. Όταν τον δω θα τον αγκαλιάσω, θα τον φιλήσω, αλλά θέλω να τον κερδίσω. Το ίδιο ισχύει και για τον Ομπράντοβιτς με τον οποίο έχουμε εξαιρετική σχέση. Θέλω να τον νικήσω γιατί είναι αντίπαλος».

Φιλιούνται, αγκαλιάζονται...

«Δεν θύμωσα με τον Σάρας. Νομίζω ότι έκανε το σωστό. Είναι πιο εύκολο να πας σε μία ομάδα που είναι φαβορί από το να πας στο αουτσάιντερ. Δεν υποβιβάζω τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, δεν επενδύσαμε τόσα χρήματα για να τερματίσουμε δεύτεροι. Το θέμα είναι πόσο χρόνο θα χρειαστούμε για να γίνουμε ομάδα».

1. Φυσικά και υποβαθμίζεις την ομάδα σου, οταν λες οτι ο βασικός σου καλοκαιρινός στόχος καλά έκανε και πήγε στον βασικό του εν Ελλάδι αντίπαλο.


2. Ο χρονος που θα χρειαστεί για να φτιάξεις ομάδα εξαρτάται απο εσένα και μονο. Εγω θα ρωτούσα όμως, αν μπορείς να τους κάνεις ομαδα. Εκεί αμφιβάλλω εγω.

Για την Μακάμπι "Η Μακάμπι έχει ένα από τα καλύτερα ρόστερ των τελευταίων δέκα ετών. Ο Κάτας έχει τα φόντα να γίνει καλός προπονητής, αλλά χρειάζεται εμπειρίες. Είναι η πρώτη φορά που η ομάδα έχει δέκα παίκτες που μπορούν να βάζουν από 25 πόντους ο καθένας κάθε βράδυ. Όλοι στο Ισραήλ θέλουν τη δουλειά του Κάτας, αλλά κανείς δεν μπορεί να τον αντικαταστήσει"

Τι να πω... οι μεγάλες αγάπες δεν ξεχνιούνται...

"Η Μακάμπι ποτέ στο παρελθόν δεν είχε τέσσερις καλούς παίκτες κάτω από το καλάθι. Όταν εγώ ήμουνα προπονητής, είχα 8-9 βασικούς παίκτες και τώρα υπάρχουν δέκα. Το ερώτημα είναι αν αυτό είναι το σωστό. Η ουσία είναι ότι η Μάκαμπι κάνει τους παίκτες και όχι οι παίκτες την Μακάμπι"

Φτάνει.