Επισκευτείτε το thrylos-fans.net

Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007

Επιλογές Παιχτών

Ο αγαπητός κός Γκέρσον δεν θα έχει καμία απολύτως δικαιολογία για φέτος. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι έδωσαν πολύ χρήμα. Πάρα πολύ χρήμα. Ικανοποίησαν όλες του τις επιλογές. Πήραν όλους τους ελπιδοφόρους έλληνες παίχτες που δέχτηκαν να έρθουν, πήραν τον Γουντς που ηταν επιλογή Γκέρσον, πήραν τον Ρόμπερτς που ήταν επιλογή Γκέρσον, έδιωξαν τον Ζίζιτς, τον σταθερότερο παιχτη των τελευταίων 2 ετών, έπειτα από απόφαση του Γκέρσον.

Δυστυχώς, δεν θα αποφύγουμε τα δυο διαφορετικά ροστερς. Ακούμε ότι θα πάρουμε τον Λιν Γκρίρ. Τριτος Αμερικανός. Ένας παίχτς που ΔΕΝ έπιασε στην Νηαρ Ίστ! Ένας παίχτης που είναι στο 1.80 ύψος. Ένας παίχτης που πάλι όλοι οι αντίπαλοι play makers θα τον παίζουν με πλάτη στη ρακέτα. Έλεος κύριε Γκέρσον. Έλεος πια.

Δεν θα σχολιάσω ακόμα για τον Ρόμπερτς, αν και από την πρώτη μέρα που ακούστηκε το όνομά του ήμουν επιφυλακτικός. Οι δημοσιογράφοι γράφουν ότι δεν πείθει και ότι ετοιμάζεται λύση συμβολαίου ! Δεν γράφω τιποτα ακομα. Θέλω να τον δώ με τα ίδια μου τα μάτια μέσα στο γήπεδο. Σε συνθήκες αγώνα και όχι σε φιλικά. Φοβάμαι, ότι θα δικαιωθώ όταν έλεγα ότι κακώς έφυγε ο Ζιζιτς για τον Ρομπερτς.

Τέλος, δεν θα είναι δικαιολογία ότι ο Σοφοκλής είναι εκτός. Πλέον έχει τον Τσακαλίδη, που μετά από 7 χρονια σταθερής παρουσιας στο ΝΒΑ, όλο και κατι παραπάνω θα έχει να προσφέρει από τον Σοφοκλή. Έχει τον πιο βελτιωμένο παίχτη της περασμένης σεζον, τον Γιαννη Μπουρούση, που και πάλι θα ξελασπώσει πολλές φορές τον Γκέρσον, έχει τον Μαυροκεφαλίδη που μπορεί να παιξει και στο «5».

Έχει τον Ματσιγιάουσκας να ειναι υγιέστατος, έχει έμπειρο Μπλάκνει για να φτιάχνει παιχνιδι, έχει τον Τεοντοσιτς, το μεγαλύτερο ταλέντο του Σερβικου Μπάσκετ, βασικός με την εθνική του ομάδα, έχει τον συγχωριανό μου τον Γιωργο Πρίντεζη που στα φιλικά βάζει τουλάχιστον 15 ποντους μ.ο και γενικά δείχνει να «πετάει», έχει τον Βασιλόπουλο που προπονείται μονος του εδώ και καιρό, πριν την έναρξη της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας, για να βελτιωθεί….

Το μονο που δεν θα έχει, είναι οι δικαιολογίες. Καμία δικαιολογία κύριε Γκέρσον. Τα ψέματα τελείωσαν. Πλεον θέλουμε έργα. Περιμένουμε μετάλλειο στην Ευρωλίγκα, και φυσικά το ντάμπλ στην Ελλάδα.

Ειλικρινά το λέω, και το πιστεύω, και δεσμεύομαι, πως αν φετος η ομάδα αυτή πάει καλά, εγώ θα κάνω την μεγαλύτερη κωλοτούμπα του αιώνα και θα παραδεχτώ ότι ο Γκέρσον είναι καλός προπονητής και ότι του άξιζε η δεύτερη ευκαιρια.